Menu

Nieuwsbericht

 • Droomvakanties in de camper

  camper

  Je ziet steeds meer campers bij de Jeugdtour Assen. Het is dan ook erg handig om je optimaal te kunnen voorbereiden op de wedstrijd en na die tijd lekker alvast warm te douchen. Ook het mediateam heeft deze week de beschikking over zo’n luxe kampeermiddel van Camp To Go. 
   
  Toch associëren we campers natuurlijk vooral met vakantie dus vroegen we jullie waar je ideale campervakantie naar toe zou gaan?
   
  Voor juniore Anna van Wersch is geen berg te hoog. Met haar vader Vincent beklom ze al menig berg. “Toch is er nog wel eentje die ik nog nooit heb gedaan. De Alpe d’Huez wil ik graag nog eens doen. Ik ben daar wel als klein meisje geweest maar toen reden we met de auto omhoog.” Voor Mark de Groot maakt het niet uit waar Anna met de camper heen wil rijden, als hij maar mee mag!” 
   
  Mechanieker en oud-deelnemer Dennis en zijn vriendin Shanna komen er niet uit. Dennis wil wel op camperreis naar Noorwegen omdat de natuur daar zo mooi is. Maar Shanna gaat toch voor het zuiden en de zon. “Calpe lijkt me wel wat. Dat is echt een mooi fietsgebied dus daar kunnen we dan mooi samen heen.” 
   
  In de Tour de France zie je hele bergpassen vol met campers staan. Junior Daan Brouwer van de WTC Woerden ziet het volgen van de Tour dan ook als zijn droomreis. “Als ik een camper zou hebben, ga ik de hele Tour op de voet volgen.” 
   
  En de droombestemming van de kampioen bij de aspiranten Sheldon Wechsung? “De Jeugdtour in Assen natuurlijk!”

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter