Menu

Nieuwsbericht

 • Verklaring organisatie over inschrijving 2019

  Tijdrit geel

  Deze ochtend openden we de inschrijving voor de Jeugdtour Assen van 2019. We hebben een nieuw systeem geïmplementeerd wat natuurlijk uitvoerig is getest. Ondanks de testen hadden we deze problemen niet voorzien. Er was in de testfase geen enkele indicatie dat dit zou gebeuren. Daarvoor bieden we onze excuses aan.

  Er waren 12 mensen die meteen konden inschrijven en daarna was het 17 minuten lang helemaal niet mogelijk.

  We gaan nu de aanmeldingen ontdubbelen. Sommigen namen komen 15x op de lijst voor. Daarmee behouden we de eerste inschrijving, dus de inschrijving met het laagste registratienummer en verwijderen we de dubbele. Daarop baseren we de plaatsing in elke categorie. Ook dit jaar zijn er weer veel meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen.

  De categorieën worden de komende dagen ingedeeld en dan ontvangen de deelnemers een mail met de vraag de gegevens van de betreffende renner verder in te vullen en de betaling gereed te maken. Nadat de startplaatsen aan de renners zijn toegekend, verschijnt hun naam op de website. Dit zal vanaf morgen gaan gebeuren en hopelijk binnen een week afgerond zijn. Het is echter nogal een klus dus heb geduld.

  Tussen 12 en 19 februari worden er geen plaatsen toegekend, of mail beantwoord wegens vakantie.

  We bieden nogmaals onze excuses aan voor de chaotische gang van zaken maar dit was voor de organisatie ook onverwacht en complete overmacht. Er zal natuurlijk voor volgend jaar geëvalueerd worden om dit nogmaals te voorkomen.

  Bestuur European Junior Cycling Tour Assen

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter