Menu

Nieuwsbericht

 • Vacature: voorzitter en penningmeester SOW

  kasseien

  De Stichting Ondersteuning Wielersport (SOW) is verantwoordelijk voor het organiseren van de Jeugdtour Assen en andere evenementen zoals de Omloop door het Land van Bartje. Voor ons bestuur zoeken we een nieuwe voorzitter en penningmeester. Beiden beëindigen hun activiteiten vanwege de leeftijd.

  De voorzitter is een belangrijk visitekaartje voor SOW. Hij of zij coördineert met de verschillende commissies en zorgt dat de dagelijkse gang van zaken goed verloopt. De voorzitter is eindverantwoordelijke voor de financiën. De voorzitter heeft bij voorkeur ervaring in de wielersport en een breed netwerk in de regio. Er wordt elke maand vergaderd in Assen en vanzelfsprekend dient de voorzitter aanwezig te zijn tijdens de evenementen.

  De penningmeester verzorgt de boekhouding in het online softwareprogramma Snelstart. Hij of zij zorgt dat het bestuur adequaat op de hoogte wordt gebracht van de financiële situatie van de stichting. De penningmeester heeft ervaring met online boekhouden en bankieren. Beide functies zijn onbezoldigd.

  Overige vrijwilligers

  Wil je niet toetreden tot het bestuur van SOW maar wel graag helpen tijdens de Jeugdtour? We zoeken altijd enthousiaste vrijwilligers. Mail ons op info@ejcta.nl

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter