Menu

Nieuwsbericht

 • Update COVID-19 van 20 maart 2020

  klassieker

  De ontwikkelingen rond het COVID-19-virus volgen elkaar snel op. De impact van het virus op de maatschappij is enorm. De overheden werken nu 4-8 weken vooruit met plannen en maatregelen. 

  Er is daarom vanuit de organisatie van de European Junior Cycling Tour Assen nu - op 20 maart - geen reden het evenement dat op 27 juli begint al te annuleren. Wij gaan daarom door met de voorbereidingen zoals we die elk jaar doen.

  Veel deelnemers hebben het inschrijfgeld en het campinggeld reeds betaald. Deze gelden zijn nodig om een evenement te kunnen voorbereiden en organiseren. Wij kunnen als organisatie een enorm risico als deze pandemie niet alleen dragen en vragen daarom jullie begrip voor onze maatregel de reeds betaalde inschrijfgelden en campinggelden bij een eventuele annulering van het hele evenement niet terug te betalen. Zo dragen we allemaal samen solidair een klein risico en ondersteunen we samen het voortbestaan van onze organisatie in moeilijke tijden.

  Zoals gezegd, wij blijven hard werken aan de voorbereiding van de Jeugdtour 2020. Mocht er onverhoopt toch geen Jeugdtour kunnen plaatsvinden in 2020, worden de reeds ontvangen gelden gebruikt om door ons reeds gemaakte kosten te betalen. Alles wat eventueel zal overblijven, kan worden besteed aan een reductie van het inschrijfgeld voor 2021.

  We begrijpen dat u wellicht het risico niet met ons wilt dragen door onzekerheid over eigen inkomsten en reisbeperkingen door verschillende overheden.

  Er zijn daarom meerdere opties

  - u wacht de ontwikkelingen nog even af. De deadline voor betaling is nu 1 mei 2020. Besluit u wel deel te nemen, betaalt u de inschrijfgelden voor 1 mei 2020 en zal er een rugnummer worden toegewezen. Bij latere 'gewone' annulering gelden dan de gewone regels van 60, 40 en 20% restitutie/

  - u wilt toch nu al uw deelname annuleren. Reeds betaalde gelden zullen tot 1 mei 2020 voor 100% worden terugbetaald. Stuur ons een e-mail met naam van de renner of renners, categorie en IBAN-nummer. 

  Let op: bij annulering verliest u de toegewezen startplek. In het geval de Jeugdtour 2020 ‘gewoon' zal plaatsvinden, kunt u bij voldoende plek weer opnieuw inschrijven.

  De voor 2020 toegewezen startplaats gaat niet automatisch door naar 2021. De inschrijving voor 2021 begint op 1 februari 2021 om 10u 's ochtends

  We hopen rond 1 mei meer duidelijkheid te hebben.

   Wij danken u voor u begrip.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter