Menu

Nieuwsbericht

 • Mini Jeudgtour Assen 2022

  We nodigen jullie allemaal uit om deel te nemen aan de mini Jeugdtour Assen 2022 op 5, 6 en 7 augustus. We hebben een vereenvoudigd programma opgesteld rondom de wielerbaan op Stadsbroek in Assen. De onderdelen zijn: een afvalkoers, een tijdrit en een criterium.

  Omdat we op de wielerbaan de evenementen organiseren, kunnen we het evenement kleinschalig houden en gratis aanbieden aan de jeugdrenners. De nieuwelingen en junioren betalen €2,50. Inschrijven kan via Mijn KNWU of - als je een buitenlandse licentie hebt - via het contactformulier met vermelding van naam, geboortedatum, woonplaats, UCI-nummer en categorie.

  NB: we maken één tot twee weken voor aanvang het programma definitief. De afstanden verschillen per categorie. We behouden ons het recht voor het evenement te annuleren bij te weinig interesse.

   

  Jeugdtour 2023? Wordt vrijwilliger!

  We hebben nog steeds de ambitie om in 2023 weer een volwaardige Jeugdtour Assen te organiseren maar daarvoor zijn we afhankelijk van de instroom van nieuwe vrijwilligers. Vrijwilliger zijn?  Stuur dan even een bericht via het contactformulier of kom 5, 6 of 7 augustus kijken!

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter