Menu

Nieuwsbericht

 • Inschrijving 2021

  inschrijven

  Op 1 februari 2021, 10 uur ‘s ochtends begint de inschrijving voor de 56e European Junior Cycling Tour Assen. We kijken allemaal enorm uit naar het weer samen zijn en het weer samen genieten van onze mooie wielersport. Alleen is ook dit jaar niets zoals het altijd was.

  Het doorgaan van de Jeugdtour Assen is niet zeker. Dat is de harde realiteit. We zijn afhankelijk van het verkrijgen van een evenementenvergunning door lokale en regionale autoriteiten. Geen vergunning = geen evenement. Alles hangt af van de ontwikkelingen rondom COVID-19. Verder hebben we een minimum aantal betalende deelnemers (700) nodig om het evenement door te laten gaan.  

  De inschrijving gaat hetzelfde als in 2020. Dit is de inschrijflink die op 1 februari om 10 uur actief wordt.  

  Je hebt de volgende gegevens nodig: voornaam, achternaam, woonplaats, land, geboortedatum, M/V, emailadres, naam club, licentienummer en de kledingmaat voor het herinneringsshirt.

  We hopen natuurlijk dat er veel inschrijvingen zullen zijn. Op basis daarvan worden de deelnemerslijsten zo snel mogelijk na 1 februari opgemaakt. Daarbij geldt het ‘wie het eerst komt’-principe. Snelheid van inschrijven is dus nog steeds belangrijk. We letten ook op een goede spreiding van nationaliteiten.

  De deelnemers die een startplek krijgen, ontvangen via email een bevestiging en een betaalverzoek (let bij gmail-adressen op de spamfolder). De deelnemerslijsten worden ook zo snel mogelijk op de site gepubliceerd.

  We verzoeken deelnemers voor 1 mei 2021 het inschrijfgeld te betalen zodat we een goede inschatting hebben wie er daadwerkelijk naar Assen gaan komen.

  Op 1 mei nemen wij een besluit of het evenement door zal gaan. Is het doorgaan van de Jeugdtour Assen NIET mogelijk ontvang je het inschrijf- en campinggeld (van onze eigen camping) natuurlijk terug. Gaat het evenement wel door en wil je na 1 mei zelf annuleren zijn daar kosten aan verbonden. Dit geldt ook voor de wielercamping Stadsbroek.

  Annuleren voor 1/6 - 70% retour

  Annuleren voor 1/7 - 40% retour

  Annuleren voor 25/7 - 20% retour

  LET OP: eventueel reeds gemaakte reis- of verblijfskosten (met uitzondering van onze eigen wielercamping) worden bij annulering vanwege de pandemie voor of na 1 mei in geen geval gerestitueerd. Het boeken daarvan is op eigen risico. De Stichting Ondersteuning Wielersport, de organisator van de European Junior Cycling Tour Assen kan daar in geen enkel geval voor aansprakelijk worden gesteld.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter