Menu

Nieuwsbericht

 • Inschrijving 2018 - informatie

  south africa

  Er waren bijna 1000 aanmeldingen voor de 54e European Junior Cycling Tour Assen. Zoals verwacht was de belangstelling vanuit Groot-Brittanië wederom groter dan het jaar ervoor. Maar liefst 40% van de inschrijvingen kwam vanuit het Verenigd Koninkrijk. Ter vergelijk: Nederland vertegenwoordigt op dit moment 42% van de inschrijvingen.

  Het instellen van maximumaantallen voor renners uit dat land, heeft er echter voor gezorgd dat het startveld internationaler en gemengder is geworden en dat meer Nederlandse renners een kans krijgen. In alle categorieen met uitzondering van categorie 6 zijn alle ingeschreven Nederlandse renners en rensters geplaatst.

  In de categorieën 2, 3, 5, 7, nieuweling-jongens (2003), nieuweling-meisjes en junior-mannen is nog beperkt plaats voor Nederlandse renners en rensters. Je kunt tot 19 februari inschrijven en daarna worden de deelnemers geplaatst op volgnummer, ongeacht nationaliteit.

  Wanneer er niet voor 1 april is betaald, zullen die plaatsen aan de eerstvolgende op de startlijst worden gegeven.

  Daarna, dus na 19 februari, zal er zeker nog inschrijving mogelijk zijn in categorieën waar nog plaatsen vrij zijn. Die categorie blijft op het inschrijfformulier gewoon open staan.

  De categorieen 4, 6 en nieuwelingen (2002) zijn inmiddels ingedeeld en de deelnemers zijn geïnformeerd. Voor de andere categorieen zal dit dus op en na 19 februari gebeuren middels een email. Dan komen de startlijsten ook op de website en zullen de eerste betalingen worden verwerkt. Betaling verwerkt = rugnummer toegekend.

  Vragen? Heb je vragen? Via de rubriek veelgestelde vragen onder informatie op de website staan er al vele maar mailen mag natuurlijk altijd.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter