Menu

Inschrijven Jeugdtour Assen

Nieuwsbericht

 • Geen Jeudgtour Assen in 2022

  2018

  Op 7 februari zou de inschrijving voor de 56e Jeugdtour Assen beginnen. Zou.

  Helaas hebben we moeten besluiten dat we dit jaar wederom niet verder gaan met de voorbereidingen van dit unieke zesdaagse evenement. We bekijken wel alternatieven voor die eerste week van augustus maar een zesdaags evenement zoals we dat kennen zal dit jaar weer niet plaatsvinden.

  De nog steeds onzekere COVID-19 situatie is een reden maar niet de enige reden.

  Het is helaas steeds moeilijker om een evenement van deze omvang te organiseren. Het gaat immers om 800 renners en rensters plus begeleiding en supporters vanuit de hele wereld. We zijn een vrijwilligersorganisatie en alhoewel we al jaren kunnen bouwen op een loyale kern van enthousiaste vrijwilligers wordt deze groep echter steeds kleiner. Om het evenement voor de toekomst te behouden moeten er nieuwe vrijwilligers geworven worden.

  Zonder vrijwilligers geen Jeugdtour Assen. Helaas is dat onze realiteit.

  In 2023 willen we heel graag dit unieke meerdaagse wielerevenement weer op de kalender zetten maar daarvoor hebben we echt jullie hulp nodig. Wil jij ons helpen dit evenement te behouden en als vrijwilliger meewerken? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Het gaat hierbij om functies tijdens de wedstrijdweek zelf maar zeker ook in de voorbereiding die in augustus eigenlijk al begint. Word deel van ons team en zie de toppers van de toekomst in actie.

  Informatie over eventuele alternatieve wedstrijden in augustus van dit jaar volgt later.

  Voor mediavragen of om je aan te melden als vrijwilliger / meer informatie te vragen, mail naar [email protected]

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter