Menu

Inschrijven Jeugdtour Assen

Nieuwsbericht

  • EQili is onze nieuwe hoofdsponsor

    EQili

    EQili heeft zich voor de komende jaren verbonden als hoofdsponsor aan de European Junior Cycling Tour Assen, ook wel Jeugdtour Assen. Dit evenement voor renners van 8 tot en met 18 jaar wordt dit jaar voor de 56e keer georganiseerd in Assen en omringende gemeenten. Het is niet de eerste keer dat EQili stappen zet in de wielersport. Zo waren ze sponsor van het AG Insurance-NXTG opleidingsteam en zijn ze verbonden aan het NK voor nieuwelingen en junioren in Limburg dit jaar.

    Oprichter en eigenaar Karlo Mans legt uit. “EQili is een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en dat geldt ook voor deze sport waar ik persoonlijk ook veel om geef. In onze vestigingsplaats Maastricht start al jaren de Amstel Gold Race en rijden de grote sterren door onze straten. EQili helpt bedrijven en overheden aan de basis hun financiële afsluitingsprocessen te professionaliseren. Op die manier willen wij ook meehelpen aan de basis van het wielrennen. De Jeugdtour is daarvoor een prachtig evenement waar we de komende jaren graag deel van uit willen maken. Wie weet staat een deelnemer van nu over een paar jaar wel aan de start van de Amstel Gold Race.”

    Lineke Kerstholt is hoofd PR van de Stichting Ondersteuning Wielersport, de organisatie achter de European Junior Cycling Tour Assen, en is blij met de meerjarige steun van EQili. “Na drie jaar afwezigheid zijn we dit jaar gelukkig weer terug op de wegen van de provincie Drenthe in de gemeentes Noordenveld, Aa en Hunze, Tynaarlo, Midden-Drenthe, Borger-Odoorn en Assen zelf te vinden. EQili is actief bij vele gemeenten in Nederland maar heeft ook hart voor onze sport. Dat maakt de samenwerking voor ons ideaal. We mogen ons weer verheugen op nu al bijna 500 deelnemers uit 22 landen. We zijn blij en trots dat ondanks alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd er toch weer zoveel deelnemers naar Assen komen. We bouwen samen met EQili graag verder aan de hernieuwde groei van de Jeugdtour maar ook onze andere evenementen als de Omloop door het Land van Bartje. Want wielrennen begint met een solide basis. Daar gaan we samen voor.”

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter