Menu

Nieuwsbericht

 • Entertainment

  entertainment

  Natuurlijk, de European Junior Cycling Tour Assen gaat om zes wedstrijden, zes dagen strijd op het hoogste niveau en op het scherpst van de snede. Maar na inspanning volgt ontspanning en dat bieden we in Assen ook voldoende in het recreatieprogramma.

  Op maandag kun je tijdens de opening op het Koopmansplein je skills laten zien op een BMX-parcours. Spektakel gegarandeerd vanaf 14.00 uur. 's Avonds op de wielercamping kun je leren boogschieten vanaf 19.00 uur. 

  Op woensdag kunnen de jongsten hun gezicht laten schmincken bij het Wielerhome vanaf 14.00 uur en staat er 's avonds vanaf 19.00 uur een megaspannende Zeskamp op het programma!

  En als dat al niet genoeg spanning oplevert, bieden we je op vrijdagavond (19.00 uur) een megawielerspeurtocht aan! Bovendien hebben we misschien nog wel een extra verfrissende verrassing als het echt heel warm wordt.

  De hele week kun je op vertoon van je rugnummer gratis klimmen en klauteren bij Klimpark Outdoor Grolloo. Lees hoe dat gaat in dit (archief)artikel.

  Genoeg ontspanning dus na de inspanning!

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter