Menu

Nieuwsbericht

 • De laatste Jeugdtour van: Nadine Post

  Nadine

  Nadine Post is al jaren een vertrouwde naam op de deelnemerslijst van de Jeugdtour Assen. Aan alles komt echter een einde en dit jaar was het laatste jaar dat ze mocht starten. Een goed moment om eens met de juniore te praten.

  “Het was mijn laatste jaar en dan is het gewoon genieten van die laatste keer”, zegt Post over de afgelopen week.

  “Voor mij was dit de negende keer dat ik meedeed aan de Jeugdtour. Afgelopen dinsdag was voor mij het beste dag. Waarom dit voor mij het beste was? Dat gevoel had ik gewoon en toen heb ik ook het langst gereden.”

  Ondanks dat ze volgend jaar niet aan het vertrek staat, is Nadine wel aanwezig bij de Jeugdtour.

  “Dan ben ik er vanaf de andere kant”, glimlacht de renster uit Assen. “Ik weet nog niet precies wat ik ga doen volgend jaar. Of dat iets is voor onze vereniging (Meteoor Assen-Roden, red) of vanuit de organisatie zelf, moet ik nog bedenken.”

  In haar laatste jeugdtour kampte Post nog met fysiek ongemak. “Ik ben gister een beetje ziek geworden. Ik heb heel erg getwijfeld of ik zou starten of niet, maar ik kreeg het gewoon niet over mijn hart. Dit is mijn laatste keer. Ik wilde starten, ook al was het maar een rondje. Nu heb ik in ieder geval de laatste dag van mijn laatste Jeugdtour ook gereden.”

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter