Menu

Nieuwsbericht

 • De jonge vrijwilligers van de Jeugdtour

  vrijwilligers

  Een evenement zoals de Jeugdtour kan niet zonder vrijwilligers. Sommigen staan al vele tientallen jaren de organisatie bij. Ze zijn ooit als ouders betrokken geraakt en jaar na jaar gebleven maar we zien gelukkig ook steeds meer jongere vrijwilligers die een week komen helpen.

  Marloes Vrancke helpt dit jaar voor het eerst. Ze kan vanwege een blessure niet zelf deelnemen maar wilde er graag bij zijn. Marloes regelt de zaken rondom de aspiranten en is vraagbaak voor menig ouder. Met haar rustige houding en een luisterend oor wordt alles in goede banen geleid.

  In de Jeugdtour worden de grotere renners ook bijgestaan door onze jonge vrijwilligersbrigade. Rubens is de kleinzoon van een van onze vaste verkeersregelaars en komt vandaag helpen in Kostvlies.

  De mechaniekers in de neutrale materiaalwagens worden aangestuurd door Jurjen Vos. Dennis Hobbeschot is een van hen. De sfeer is goed in het team en bijna zonder uitzondering zullen ze er volgend jaar weer staan.

  Tim Dijkhuis is de zoon van Jeugdtour secretaris Bram. Hij groeide eigenlijk op in de Jeugdtour. Zijn zusje Angela helpt bij de aspiranten en Tim is ’s ochtends al vroeg in touw om de parcoursen op te bouwen. Hij vertrekt als laatste om de boel weer op te ruimen.

  Dit waren maar een paar van de jonge vrijwilligers die van vroeg tot laat klaar staan. De jeugdtour draait op tientallen vrijwilligers – jong en oud. Zij zorgen er met veel plezier voor dat onze renners een week lang met plezier en op een veilige manier kunnen koersen.

  Een dankjewel is daarom zeker op zijn plaats.

Meer nieuws

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter