Menu

veelgestelde vragen

 • Veelgestelde vragen

  Alle informatie over de inschrijfprocedure 2018 vindt u hier (PDF)

  Ik heb me per ongeluk in de verkeerde categorie ingeschreven.

  Schrijf je zo snel mogelijk nogmaals in en kies dan de juiste categorie. Als de juiste categorie al vol is, kan er niet meer worden gewijzigd. Het kiezen van de juiste categorie is uw verantwoordelijkheid.

  In welke categorie moet ik me inschrijven?
  Het overzicht van de categorieen vindt je hier.

  Welke gegevens moet ik invullen voor de inschrijving? 
  Voor het aanmelden vult in eerste instantie alleen de naam, categorie en uw email-adres in. De andere gegevens kunt u later op uw gemak invoeren.

  Ik heb nog geen rugnummer maar wel betaald.
  De rugnummers worden handmatig toegekend nadat de betaling is ontvangen. De lijst wordt niet dagelijks bijgewerkt. De rugnummers worden vanaf 1 maart toegekend!

  Hoe kan ik controleren of ik ben ingeschreven?
  De inschrijvingen worden vanaf 18 februari toegekend op basis van inschrijfvolgorde en nationaliteit. Als je een plaats hebt toegewezen gekregen, ontvang je een mail met betaalinstructies en verschijnt je naam op de deelnemerslijst.

  Tot wanneer kan ik inschrijven?
  Je kunt je tot de eerste dag van de EJCTA inschrijven. Let op, de categorieën kennen een maximumaantal deelnemers en kunnen dus vol zijn. Hetzelfde geldt voor de wielercamping waarvoor het aantal beschikbare plaatsen ook beperkt is.

  Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.
  Het komt regelmatig voor dat de mail in de spamfolder belandt. Check deze en voeg info@ejcta.nl toe aan uw adreslijst. Vaak worden in de haast van het inschrijven de emailadressen verkeerd gespeld. U bent verantwoordelijk voor de juiste ingave van het emailadres! 

  Kan ik ook een team inschrijven?
  Ja, dat kan maar elke renner moet afzonderlijk worden ingevoerd. Is de categorie vol voordat u het volledige team heeft ingeschreven, worden er geen uitzonderingen gemaakt. De wedstrijd is echter een individuele wedstrijd waarbij geen teamprijzen worden uitgereikt.

  Wat zijn de betaalgegevens?
  De kosten voor deelname zijn €95 per renner. Aspiranten betalen €20. U kunt het bedrag overmaken op NL68RABO0302880070 t.n.v. SOW Assen

  Adres bank: Rabobank Assen en Noord Drenthe, Neptunusplein 2 , 9401 CZ Assen 

  Betalingen moeten 1 april 2019 ontvangen zijn, anders vervalt de inschrijving.

  Kan ik met paypal betalen?
  Ja. Er wordt ons 3,5% kosten in rekening gebracht voor elke betaling met paypal. Deze dient u zelf bij te dragen en dus toe te voegen aan het totaalbedrag dat u overmaakt. Mail ons voor informatie.

  Annuleren
  Vanaf 2018 is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Annuleren voor 1 mei is 80% restitutie, annuleren voor 1 juni is 60% restitutie, annuleren voor 1 juli is 40% restitutie, annuleren voor 30 juli is 20% restitutie. Dit geldt ook voor de camping!

  Hoe zit het met reservewielen?
  Het inleveren van wielen geldt alleen voor de categorie nieuwelingen, nieuwelingen-meisjes, junior-dames en junioren. Renners met een rugnummer eindigend op 0, 1 of 2 leveren een voorwiel in. De rest levert een achterwiel in.

  Mag ik met schijfremmen rijden?
  Ja, schijfremmen zijn toegestaan in alle categorieën. We bieden echter geen ondersteuning voor schijfremmen vanuit de neutrale materiaalwagens en materiaalposten.

  Kan ik controleren of ik heb betaald?
  Ja, als de renner een nummer voor zijn of haar naam heeft op de deelnemersiijst, is de betaling ontvangen en verwerkt. 
  De secretaris controleert de betalingen niet dagelijks maar gewoonlijk in het weekend. 

  Mag ik met een tijdritfiets rijden?
  Tijdritfietsen zijn ALLEEN toegestaan in de categorie junioren en junioren-dames. Nieuwelingen mogen vanaf 1 januari 2014 niet meer met een tijdritfiets rijden. 

Inschrijven nieuwsbrief

Twitter